CREATING MEMORIES TOGETHER

Bruidsvideografie

In tegenstelling tot veel andere filmbedrijven doe ik niet aan pakketten, maar bied ik een volledig filmarrangement. Dat betekent dat ik de hele dag op jullie bruiloft aanwezig ben. Ik ben er vanaf het aankleedmoment en blijf tot na de openingsdans. Op deze manier ontbreekt er geen enkel hoogtepunt in de film. Daar zit een vaste prijs aan vast, waardoor jullie nooit voor verrassingen zullen komen staan. Wanneer jullie andere wensen hebben, zoals een preview op de dag zelf of een lange documentaire edit is dat zeker mogelijk. Ik ga daarover graag persoonlijk met jullie in gesprek.

Standaard bruidsreportage

- Een gezellig kennismakingsgesprek 
- Een bruidsvideograaf die de hele dag aanwezig is (12-15 uur) 
- Een cinematische film (7-10 min) 
- Binnen 1 week een trailer edit om te delen met je vrienden (2-3 min)
- Kleurcorrectie en muziek
- Aanlevering op luxe usb-stick 
- Reiskosten tot 50 km​​ (daarna 0,30 ct. per km vanaf Veghel)


1400,-

1/3

Maak je herinnering compleet

400,-

Documentaire


Upgrade van de korte film:

In vijftien tot twintig minuten komt jullie hele trouwdag voorbij. Er is extra ruimte voor de ceremonie, geloften, speeches, openingsdans, felicitaties en andere gebeurtenissen tijdens de dag.  

Same day edit

Dé perfecte manier om avondgasten te verwelkomen. In een korte film van ongeveer twee minuten komen de hoogtepunten van het eerste gedeelte van jullie dag voorbij. Zo heeft iedereen een goed beeld van jullie dag. 

130,-

De ceremonie​

Het spannendste moment van de dag op een rustig moment nog eens helemaal terugkijken. Dat kan dankzij de speciale ceremonieclip. Zo blijft elke gelofte je voor altijd bij.

185,-

De openingsdan​s

De dans waar je uren samen op geoefend hebt dynamisch gefilmd en gemonteerd tot één videoclip

80,-

Korte film_edited_edited.jpg

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om al jullie wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, via een videogesprek of ik kom gezellig langs. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?