Over mij

Mijn naam is Rochelle en ik maak de films van

't Bruidssouvenirtje.

Doordat ik een diploma journalistiek op zak heb, weet ik als geen ander hoe je op een goede manier met beeld een verhaal vertelt. In de afgelopen jaren maakte ik al verschillende reisvideo's en documentaires, maar drie jaar geleden stal bruidsvideografie mijn hart.

Hoewel ik naast videografie ook als journalist werk, ben ik minstens zo graag met trouwfilms bezig. Ik ben een gezelligheidsmens en stel me graag open op naar de buitenwereld. Dat is dan ook het gevoel dat ik bruidsparen mee wil geven. Een trouwfilm kan immers pas echt persoonlijk worden als je je bij de videograaf op je gemak voelt. 

 

Het is een eer om die mooiste dag iedere keer weer te mogen vastleggen en ik zorg er dan ook voor dat die herinnering levensecht en beeldschoon bij blijft.

Werkwijze

Hele dag aanwezig

Storytelling

Een trouwfilm van 't Bruidssouvenirtje is veel meer dan slechts een weergave van jullie dag. Het is een film waarin jullie liefdesverhaal wordt verteld. Het verhaal achter de bruiloft. Door het spelen met beelden, woorden en muziek verandert die ene dag in een prachtige herinnering waar jullie de rest van je leven nog van kunnen nagenieten. 

Ik ga alleen voor de allerbeste trouwfilms. Dat betekent dat ik ieder moment van de dag met mijn camera wil vangen. Daarom vraag ik, in tegenstelling tot veel andere filmbedrijven, geen extra tarief per uur, maar ben ik standaard de hele dag aanwezig. Zo komen jullie straks niet voor lastige dilemma's te staan en geniet je nog meer van de grote dag.

 

De trouwfilms die ik maak zijn kort en daardoor juist geliefd. Met reportages van maximaal tien minuten komen de beste momenten terug en zal je nooit verveeld raken. Een korte film zal je daarnaast veel vaker 

terugkijken. Uiteraard hou ik rekening met wat jullie zelf willen en zijn 

andere wensen altijd bespreekbaar. 

Kort maakt krachtig

Muziek

In de trouwfilms van 't Bruidssouvenirtje wordt gebruik gemaakt van (achtergrond)muziek. De soundtrack is een essentieel onderdeel van jullie film en zet de sfeer van jullie dag neer. Voor de meeste trouwfilms gebruik ik rechtenvrije muziek of koop ik een licentie en daarom ligt de keuze voor de soundtrack bij mij. Het gebruik van bekende, populaire muziek in audiovisuele producties is namelijk gebonden aan auteursrechten, waardoor een gebruikslicentie aangeschaft dient te worden bij de organisatie BUMA STEMRA. Die licenties zijn zeer kostbaar en staan niet in verhouding met de kosten voor het inhuren van een trouwvideograaf.

Wanneer jullie toch speciale muziekwensen hebben, zoals een nummer dat veel voor jullie betekent, kan ik dit in jullie film verwerken. Dat gebeurt dan wel in overleg, want deze beelden mogen niet online of op andere openbare platforms gedeeld worden. ’t Bruidssouvenirtje zal in de kortere trailer-edit dan alternatieve muziek gebruiken, zodat deze wel gedeeld kan worden.