top of page

CAPTURING THE MOMENTS OF TODAY
THAT WILL WOW YOUR HEARTS TOMORROW

LAATSTE FILMS

teaser-edits

Daphne & Coen

Kasteel Henkenshage

Toen Daphne en Coen mij vertelden dat ze hun bruiloft totaal anders dan anderen wilden doen, was ik meteen verkocht. Daphne ging in een zwarte jurk, Coen in een sprookjesachtig kostuum en alles had een duister tintje. En dat was ook de opdracht die ze me meegaven voor de trouwfilm. Het moest duister zijn en voor de rest vertrouwden ze op mijn creativiteit. Ik kon helemaal losgaan met storytelling, bijzondere poses en muziek. Wat een cadeautje om zo'n trouwfilm te mogen maken!

Quincy & Daisy

De Vlaamsche Spijker

Wat een feest was het om bij de grote dag van Quincy en Daisy te mogen zijn.  Alles was groots. De trouwjurk, de versieringen, het feest vol artiesten en het enthousiasme van de gasten. We moesten de hele dag om regenbuien heen werken, maar precies op het moment van de ceremonie was het droog. En dus kon die doorgaan in de prachtige tuin van de Vlaamsche SpijkerQuincy en Daisy waren ook in voor creatieve ideeën  en dat leidde tot het toffe shot aan het eind van hun teaser. 

Kiki & Pim

Klooster Nieuwkerk

Op de grote dag van Kiki en Pim was aan ieder detail gedacht. Van het aankleden in de beeldschone kloosterkamers tot lieve woorden van familie en zelfs een ring voor de kleine Lily-Rose. Het was een beeldschone dag. En er was meer dan genoeg om vast te leggen op film. Kiki en Pim hadden daarom voor een lange documentaire edit gekozen. Hun teaser is daardoor ook iets langer geworden.  

Evert & Veerle

Beach Resort Punt West

Strand, zee en op het moment suprême gelukkig ook heel veel zon. De bruiloft van Evert en Veerle was een plaatje. Ik reisde ervoor helemaal van Brabant naar Zeeland en was bijna 24 uur lang wakker, maar ik had hun dag niet willen missen. Alles klopte, de locatie, de lieve woorden, het zusje van Veerle dat tijdens de ceremonie zong, de mooie openingsdans en het spetterende afscheid.

Cheers op dit lieve stel!

Chantal & Ronnie

De Toren

Ronnie en Chantal vroegen me in eerste instantie of ik alleen de ceremonie kon komen filmen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je daarmee niet de essentie van de dag kunt vangen, doe ik dat nooit. Ik maakte voor die ene keer een uitzondering en kwam de hele middag. Het pakte super uit. De locatie met de groentetuin leende zich voor een mooie videoshoot en Ronnie en Chantal straalden. Ze waren helemaal enthousiast over de teaser en de ceremonie, lieten ze me weten. Daarna gaven ze aan dat ze achteraf misschien toch voor een lange film hadden willen gaan. En dat is precies de reden dat ik standaard de hele dag aanwezig ben. 

René & Marleen

Kasteel Henkenshage

Een sprookjesachtige bruiloft met twee ceremonies, een in de kerk en een in de prachtige tuin van kasteel Henkenshage. René en Marleen kozen daarom voor een documentaire edit en dus is hun teaser ook iets langer.  Ondanks een flinke regenbui tijdens de ceremonie was het een prachtige dag. Ik voelde me zelfs bijna familie, ook voor mij was het een feestje. Toen ik 's avonds naar huis ging zei de moeder van de bruid zelfs: "Ach, dans toch nog even gezellig mee, meid."

De Brabantse gezelligheid noemen we dat!

Robin & Jasper

Het Houtse Meer

Ik hou onwijs van strandbruiloften en klapte dan ook in mijn handjes toen Robin en Jasper me vroegen hun bruiloft te filmen. Een prachtig stel, met familie die nog prachtigere woorden voor ze had. Voor de videoshoot gingen we naar vakantiepark Bosrijk van de Efteling. En ook daar konden we de mooiste beelden schieten. 

Kasteel Aldendriel

Karin & Ronny

De trouwfilm van Karin en Ronny was een van mijn eerste trouwfilms die ik maakte. Ze hadden geen geloften voor elkaar. Ik stelde voor om daarom interviews met ze te doen, zodat ik toch mooie woorden onder de film kon zetten. Ook kozen ze ervoor om de first look niet thuis te doen, maar in het bos. Ik ben er fan van!

Gerecycled papier
Ceremonie clip.00_16_43_08.Still001.jpg

EERSTE REACTIE

van het bruidspaar

bottom of page