top of page
Ceremonie clip.00_25_56_21_edited.jpg

CREATING MEMORIES

together

In tegenstelling tot veel andere filmbedrijven doe ik niet aan pakketten, maar bied ik een volledig arrangement. Dat betekent dat ik de hele dag op jullie bruiloft aanwezig ben. Ik ben er vanaf het aankleedmoment en blijf tot na de openingsdans. Op deze manier ontbreekt er geen enkel hoogtepunt in de film. Daar zit een vaste prijs aan vast, waardoor jullie nooit voor verrassingen zullen komen staan. Wanneer jullie andere wensen hebben, zoals een preview op de dag zelf of de volledige ceremonie is dat zeker mogelijk. In het standaard pakket zitten alle essentials. Als jullie nog iets meer willen, zijn daarvoor de extra opties. Daarover ga ik graag persoonlijk met jullie in gesprek.

esthervangeenen_fotografie_-45.jpg

 Jullie 

Trailer.00_00_13_22.Still012.jpg

TROUWFILM

Still11.jpg

INVESTERING IN JE HERINNERING

Standaard bruidsreportage​

- Een gezellig kennismakingsgesprek en een online detailgesprek
- Een videograaf die de hele dag aanwezig is (maximaal 15 uur) 
- Een cinematische film van 7-8 minuten
- Binnen één week een teaser om te delen met je vrienden (2-3 min)

- Een correctieronde voor details
- Mix van geloften, speeches en hoogwaardige muziek in de films
- Kleurcorrectie met natuurlijke warme kleuren
- Aanlevering op luxe usb-stick 
- Reiskosten tot 50 km​​


2199,-

Trailer.00_03_01_20.Still006.jpg

Same day edit

Dé perfecte manier om avondgasten te verwelkomen. In een korte film van ongeveer twee minuten komen de hoogtepunten van het eerste gedeelte van jullie dag voorbij. Zo heeft iedereen een goed beeld van jullie dag. 

300,-

De ceremonie

Het spannendste moment van de dag nog eens helemaal terugkijken. Dat kan dankzij de speciale ceremonieclip. Ik gebruik hierbij een extra camera, zodat de geloften, het ja-woord en alle speeches er vanuit elke hoek haarfijn op staan. 

360,-

De openingsdans

De dans waar je uren samen op hebt geoefend, dynamisch gefilmd en gemonteerd tot één videoclip.  

140,-

Speeches

Alle speeches van bijvoorbeeld vrienden en familie worden met twee camera's opgenomen en volledig gemonteerd. Dit zijn speeches op andere momenten van de dag dan tijdens de ceremonie. 

180,-

Long story

Wil je nog langer kunnen nagenieten? Kies dan voor verlenging van de trouwfilm tot ongeveer 12 minuten. Er is dan extra ruimte voor geloften, speeches, de ceremonie en andere momenten tijdens de dag.

420,-

MAAK JE HERINNERING
 

compleet

^

Still 5_edited_edited.jpg

THE PROCESS05. Teaser time04. De bruiloft01. Kennismaken03. Detailgesprek02. Aanbetaling06. De trouwfilm

Hebben we na het kennismakingsgesprek een goede klik, dan stuur ik jullie een offerte. Na de bevestiging en het doen van de aanbetaling staat jullie trouwdatum definitief in mijn agenda genoteerd. Ik stuur jullie ook mijn trouwgids op, met mijn werkwijze en tips voor de grote dag. 

De grote dag is aangebroken. Jullie genieten, terwijl ik alles vastleg zoals we van tevoren besproken hebben.

Binnen tien weken ontvangen jullie de trouwfilm. Dan is er nog ruimte voor aanpassingen. Zodra jullie helemaal tevreden zijn, stuur ik de usb-box op. 

Wat leuk dat jullie enthousiast zijn!
Zodra jullie het contactformulier hebben ingevuld, check ik of jullie datum nog beschikbaar is. Zoja, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Als jullie in de buurt wonen, kom ik graag bij jullie langs. En anders spreken we ergens in het midden af. 

Een paar weken voor de bruiloft plannen we nog een detailgesprek. In een videocall nemen we het draaiboek en alle details nog eens door. 

Na de bruiloft ga ik als een razende aan de slag met jullie beelden. Want binnen een week ontvangen jullie al de teaser-edit. Daarin komen alle hoogtepunten van de dag voorbij, zodat jullie op en top kunnen nagenieten. 

Marco en Simone.jpg

KIJKJE IN DE AGENDA

2024

Fully booked

2025

Bookings going fast

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om al jullie wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, via een videogesprek of ik kom gezellig langs. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? 

MAAK JE HERINNERING
 

compleet

^

bottom of page