Dé reden dat iedere bruiloft een videograaf nodig heeft, of beter gezegd Rochelle van ‘ t Bruidssouvenirtje nodig heeft! Wauw! Bij het zien van deze beelden weer helemaal terug op deze dag, met alle emoties die daarbij kwamen kijken! Rochelle is de meest lieve fotograaf, die werkelijk al je wensen meeneemt en ook nog persoonlijk de film komt laten zien bij je thuis. Op de dag zelf hebben we geen moment gemerkt dat ze aan het filmen was en toch zitten alle prachtige momenten in de film, ze mist niks! Wij zouden haar zo opnieuw vragen en raden haar aan iedereen aan! 

Robin en Jasper

Wij wilden graag wat anders dan een 'standaard' trouwfilm en dat is zeker gelukt! Dit is mede door de goede adviezen die we vooraf van Rochelle kregen over bijvoorbeeld mooie videolocaties. We hebben de film al meerdere keren met veel plezier teruggekeken. Ook de same day edit op de dag zelf viel bij ons in de smaak en de trailer die we als opwarmertje kregen tijdens onze huwelijksreis hielp ons bovendien om extra lang na te genieten van onze prachtige dag. Wij zijn heel blij dat we voor ‘t Bruidssouvenirtje hebben gekozen.

Karin en Ronny

Rochelle heeft onze prachtige dag fantastisch samen weten te vatten in een mooie vlotte film! We hebben de film al met veel verschillende bruiloftsgasten bekeken. Een ideale manier om samen van dé dag na te genieten zonder dat het je gasten gaat vervelen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en we zijn heel blij dat we voor ’t Bruidssouvenirtje hebben gekozen. Rochelle was op een vrolijke en bescheiden manier aanwezig op onze bruiloft en dat hebben wij als heel prettig ervaren. Super bedankt!

Willeke en Jorrit